Lea Massaar Fotografie
fotograferen vanuit passie

Trouwfotografie

Ik houd van trouwen en bruiloften! Het is een hele bijzondere dag en ik vind het heel speciaal om daar een onderdeel van te zijn en mijn bijdrage te mogen geven. De foto's moeten laten zien hoe mooi jullie trouwdag was en ze moeten laten zien welke bijzondere momenten er in de dag zaten. Het is de bedoeling dat jullie nog vele jaren genieten van jullie trouwalbum en zo jullie trouwdag steeds opnieuw beleven. 

Bij het fotograferen van jullie trouwdag ga ik uit van jullie wensen. Die wensen bespreken we samen in een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek beslissen jullie of ik wel of niet jullie trouwfotograaf mag zijn. Het gaat er ook om dat jullie je fijn voelen bij mij als jullie trouwfotograaf. Ik ben tenslotte de hele dag bij jullie en er worden veel foto's gemaakt. 

Bij het maken van de foto's vind ik het belangrijk dat jullie genieten van de dag met elkaar. Natuurlijk zijn er geposeerde foto's, zoals de familiefoto's, maar ik maak juist ook veel foto's van de momenten die jullie samen delen. 

Jullie krijgen alle nabewerkte foto's op een DVD, zodat jullie zelf foto's kunnen nabestellen voor bijvoorbeeld jullie ouders of een mooie vergroting voor aan de muur. Ik vind het leuk om jullie trouwalbum te maken. Over de keuzes die daarin zijn, geef ik informatie in het gesprek. 


Denise & Johan
Mariska & Jan